Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Online

Kiss the frog. Get results!

MindMatters optimaliseert klantervaringen door software slimmer in te zetten. Hierdoor is de klant weer echt koning!

Datum
October 2017
Client
MindMatters

Klanten willen goed geholpen worden: een luisterend oor en een servicegerichte organisatie die zijn beloftes nakomt. Voor veel organisaties blijkt dat klanten niet tevreden zijn over de dienstverlening. MindMatters optimaliseert klantervaringen door software slimmer in te zetten. Hierdoor staat de klant weer centraal.

Met dat gegeven en het eigenzinnige beeld van 'de kikker' - dat MindMatters al jaren voert - mocht leucq! een vertaalslag maken naar het web. Het comminicatie-kapstokje werd:

Kiss the frog. Get results!

Omdat software ook mensenwerk is en om de authenticiteit van MindMatters weer te geven werd er gekozen voor voor eigen fotografie. Aan topfotograaf Joost Berndes de eer om dit concept om te zetten in beeld.

Zelfs de kikker werd in diverse standen gemodelleerd in een 3D programma om zodoende zo exact mogelijk het ontwerp te volgen.

camping bergzicht
uw bruidsfotograaf
overbeek keukens
procesmatch
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
STADSRAAD GOOR
WALBURG PERS
LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form