Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Concepting

wij zijn de hof

Acht (reclame)bureaus uit Hof van Twente hebben gezamenlijk de huisstijl en de voorjaarscampagne voor HofMarketing gerealiseerd. Een unieke en creatieve samenwerking!

Datum
November 2018
Client
Hofmarketing

HofMarketing

HofMarketing staat voor de gebiedsmarketing van Hof van Twente, een parel binnen Twente, ter stimulering van het wonen, werken en recreëren. De ambitie is, om dat wat er al is, nog beter uit te dragen. Met behoud van eigen identiteit van de diverse dorpskernen zal HofMarketing dat wat ons allen bindt, namelijk gelegen in de Hof van Twente, gaan communiceren.

Hofhoppen

Gezamelijk is er er recent de campagne ‘HOFHOPPEN’ ontwikkeld ter promotie van het verblijf in Hof van Twente waarbij de campagne zich met name richt op het aanprijzen van diverse hapklare arrangementen op basis van onderstaande 6 pijlers:
• evenementen
• culinair
• activiteiten
• kinderen
• kunst & cultuur

Hiervoor zijn diverse creatieve uitingen bedacht, vormgegeven en ontwikkeld.

Unieke samenwerking

Acht (reclame)bureaus* uit Hof van Twente hebben gezamenlijk de huisstijl voor HofMarketing gerealiseerd. Een unieke en creatieve samenwerking waaruit blijkt dat zij de slogan 'wij zijn de hof' al voluit betekenis geven. De credits voor de getoonde beelden gaan uit naar: All-in-Media, bjvh, leucq! creative services, Jawel vormgeving, Straver reclame, Twentse Storm, Waanders ontwerp en Wecube

Let's Missbehave
Landgoed de kattenbergse hoeve
camping bergzicht
uw bruidsfotograaf
overbeek keukens
procesmatch
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
STADSRAAD GOOR
WALBURG PERS
LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form